• Utskrift
  • Print

Om Ivar Tanum AS

Ivar Tanum AS er et autorisert maskinentreprenørfirma med tilholdssted på Gilhus Næringspark. Vi utfører oppdrag i Buskerud, Vestfold, Oslo og Akershus.

Vi ble etablert i 1970 og har dermed ca 40 års erfaring. Vi har ennå til gode å skifte navn! Vi har en allsidig maskinpark som varierer fra minigravere til større maskiner opptill 26 tonn. Vi har også utstyr for å slå ledninger under veier; utføre trasé-søk av ledninger og tv-inspeksjon av rør: Firmaet har i dag utviklet seg til å bli en solid og seriøs entreprenør med hovedvekt på graving, transport, planering og snørydding, men vi er også spesialister innenfor vannlekkasje og kloakksakder, drenering rundt grunnmur, grunnforurensing og Radon. Vi skreddersyr små og store oppdrag etter behov og ønsker. I tillegg driver vi også med containerutleie.

Kvalitet i alle ledd

Ingen kjede er sterkere enn det svakeste ledd. Derfor har Ivar Tanum AS lagt stor vekt på at egen kompetanse og kunnskap alltid må stå i stil til hva markedet krever i denne bransjen.

Vi har bygget opp vårt eget kvalitetssystem, og er sentralt godkjent for ansvarsrett kl. 2.
I kraft av vår lange erfaring og gode renommé - er Ivar Tanum AS et sikkert valg og et av markedets beste alternativ. Vi er også tilknyttet Maskinentreprenørenes Forbund. (MEF)

"Vi tar hele jobben grav alvorlig - rubbel og bit..."

Service og samarbed

Trivsel er en av våre sterkeste suksessfaktorer for å lykkes med vår virksomhet. Vi vektlegger en tett dialog med våre medarbeidere - noe som også er en forutsetning for våre kunder. Nærhet både internet og eksternt - tror vi - er avgjørende for vår videre drift.

Ivar Tanum AS har alle de ressurser som skal til for å følge med i en bransje som stadig er i utvikling. Stadig høyere krav til kunnskap, kompetanse og -teknologi er realiteter vi tar svært seriøst.

Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS